dnes je 11.5.2024

Praktické informácie - Vestník verejného obstarávania
2022
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
<jún  august>
HLAVIČKA FORMULÁRA
Evidenčné číslo (značka) oznámenia: 3
Výber typu výzvy
Výzva na predkladanie ponúk pre zákazky s nízkou hodnotou
ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
NÁZOV A ADRESY
Stredná odborná škola dopravná, Zelená 2, Martin-Priekopa
Vnútroštátne identifikačné číslo: 17055211
Zelená 2, 03608 Martin

Slovensko
Kontaktná osoba: Stredná odborná škola dopravná, Zelená 2, Martin-Priekopa
Telefón: +421 434281486
Email: jedalen@sosd.sk
KOMUNIKÁCIA
Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov
Zadajte adresu (URL): http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/444612
Ďalšie informácie možno získať na adrese
vyššie uvedené kontaktné miesto/miesta
ODDIEL II: PREDMET ZÁKAZKY
ROZSAH OBSTARÁVANIA
Názov
Referenčné číslo: 115-2022
Hlavný kód CPV
15220000-6
Druh zákazky
Stručný opis
Predmetom zákazky je nákup a dodávka hlboko mrazeného hydinového mäsa, rýb a mrazených výrobkov. Kritériá a podmienky zákazky sú uvedené vo výzve, ktorá je predmetom zákazky.
Celková predpokladaná hodnota
Hodnota bez DPH: 22 500,00
bez DPH
OPIS
ODDIEL III: OSOBNÉ POSTAVENIE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
PODMIENKY ÚČASTI
Osobné postavenie vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov
Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti týkajúcu sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona musí byť oprávnený dodávať tovar, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Uchádzač nemusí predkladať v ponuke doklad o oprávnení dodávať tovar, ktorý zodpovedá predmetu zákazky v súlade s prvou vetou a túto skutočnosť si overí verejný obstarávateľ sám v príslušnom registri, v ktorom je uchádzač zapísaný. b) verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý nespĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) alebo ak u neho existuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f). c) platné osvedčenie Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR, alebo platnej legislatívy, d) platný certifikát bezpečnosti potravín (IFS, BRC, ISO 14000), alebo Značky kvality SK, alebo podobnej značky, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou
Ekonomické a finančné postavenie
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Požiadavky na mrazenú hydinu: - mrazené hydinové mäso je hydinové mäso zmrazené ihneď po jatočnom opracovaní hydiny alebo po porciovaní zabitej hydiny, ktorá sa nepretržite uchováva pri teplote najviac -12°C - kurčatá, kačky sú dodávané ako hydinové diely, - hydinové diely z kurčaťa a kačky sú jedlé časti zabitej hydiny, ktoré tvoria ucelené a súvislé svalové tkanivo s kosťou a kožou, - trhová úprava musí byť bez chyby, - povrch a dutina musia byť čisté, bez viditeľných škvŕn, okrem malých nenápadných krvavých škvŕn a bez odrením a rán, - nesmú sa vyskytovať viditeľné zlomeniny a kosti prečnievajúce cez kožu, - nesmú mať cudzí zápach a cudziu príchuť, - farba kože a tukovej vrstvy zabitej hydiny môže byť ovplyvnené jej výživou. - Kuracie prsia - dodávané pod obchodným názvom kuracie prsia s týmito znakmi: ide o hrudný sval kurčaťa bez kože, hrudnej kosti, vidlicovej kosti a bez rebier z kurčaťa. Mäso musí byť ucelené bez zárezov. - Morčacie prsia dodávané pod obchodným názvom morčacie prsia s týmito znakmi: ide o hrudný sval morky bez kože, hrudnej kosti, vidlicovej kosti a bez rebier z morky. Mäso musí byť ucelené bez zárezov. - Mrazené ryby, rybie filé, rybie výrobky jedná sa o filety zo sladkovodných a morských rýb, prípadne porcie rybieho filé z aljašskej tresky, pangasiusa. Mäso je opracované, zbavené kože, pitvané, obsah mäsa 95%. 2. Tovar musí byť I. akostnej triedy.
Technická a odborná spôsobilosť
Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Hydinové mäso treba pri preprave chrániť pred znečistením a pred pôsobením poveternostných vplyvov. Musí sa prepravovať tak, aby v priebehu prepravy nedochádzalo k znižovaniu akosti a jeho poškodzovaniu. Mrazená hydina sa prepravuje v izotermických vozidlách pri trvalom zachovaní teploty max. -12°C. Prepravné plochy vozidla musia byť stále v hygienicky neškodnom stave, prepravné prostriedky určené na prepravu musia mať vnútorné obloženie z nehrdzavejúceho, zdravotne neškodného materiálu, ľahko umývateľné, dlážka musí byť vodotesná.
Informácie o vyhradených zákazkách
PODMIENKY TÝKAJÚCE SA ZÁKAZKY
Podmienky vykonania zákazky
Uchádzač sa zaväzuje dodávať verejnému obstarávateľovi tovar priebežne počas platnosti a účinnosti rámcovej dohody do miesta dodania tovar minimálne 3x do týždňa v čase od 06:00 do 10:00 hod. Tovar bude dodávaný na základe čiastkových objednávok, ktoré budú obsahovať špecifikáciu, množstvo, druh tovaru, požadované miesto a lehotu plnenia, tak aby bola zabezpečená kvalita tovaru z hľadiska záruky, druhu výrobku.
Informácie o pracovníkoch zodpovedných za vykonanie zákazky
ODDIEL IV: POSTUP
V prípade rámcovej dohody ? odôvodnenie trvania presahujúce 4 roky:
Informácie o elektronickej aukcii
ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
Lehota na predkladanie ponúk
Dátum a čas: 2022-07-29T10:00:00
Jazyk (jazyky), v ktorom (ktorých) možno predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť
ODDIEL VI: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuky z hľadiska splnenia požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky a vylúči ponuky, ktoré nespĺňajú požiadavky na predmet zákazky uvedené v tejto výzve. Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote predkladania ponúk, bude zaslané oznámenie o výsledku vyhodnotenia ponúk. V prípade, ak úspešných uchádzač odstúpi od svojej ponuky, verejný obstarávateľ môže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý sa umiestnil ako druhý v poradí. Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi. Verejný obstarávateľ môže zrušiť použitý postup verejného obstarávania z nasledovných dôvodov: a) nebude predložená ani jedna ponuka, b) ani jeden uchádzač nesplní podmienky účasti, c) ani jedna z predložených ponúk nebude zodpovedať požiadavkám určeným v tejto výzve, d) všetky ponuky uchádzačov budú mať vyššiu cenu ako je predpokladaná hodnota zákazky určená verejným obstarávateľom, e) zmenia sa okolnosti, za ktorých sa toto verejné obstarávanie vyhlásilo.
DÁTUM ODOSLANIA TOHTO OZNÁMENIA
2022-07-18T00:00:00


Podcasty pre zákazníkov tohto portálu

Plán obnovy očami Lívie Vašákovej

Plán obnovy je v ostatnom období jednou z veľmi diskutovaných tém. Ako ho možno podnikateľmi reálne využívať? Čo znamená pre orgány verejnej...

Verejné obstarávanie v roku 2024

Oblasť verejného obstarávania si vyžaduje osobitnú pozornosť. Od 31.3.2024 nastávajú ďalšie zmeny v problematike verejného obstarávania. Aké...

Webináre formou otázok a odpovedí pre zákazníkov tohto portálu

Zmeny v zákone o verejnom obstarávaní

Lektor: JUDr. Marek Šmid, LLB.

Dátum: 14.6.2024

Čas konania: 11:00 - 12:00

Na tento webinár sa môžete zaregistrovať tu

Prihláste sa v prípade, že ste predplatiteľ portálu formou vyplnenia registračného formuláru.

Registrácia je záväzná!

Zoznam webinárov otázok a odpovedí a registračný formulár nájdete TU.

PRAKTICKÉ INFORMÁCIE
Najbližšia daňová povinnosť
15.5.2024 - Daň z príjmu právnickej osoby

Ďalšie povinnosti pre tento deň...
Kurzy mien 10.5.2024
1 EUR1,08 USD (+0,01)
1 EUR0,86 GBP (+0,01)
1 EUR4,3 PLN (+0,01)
1 EUR24,94 CZK (+0,01)
Ďalšie meny
Sadzby NBS
Platné od 20.9.2023
Jednodňové refinančné operácie 4,75 %
Hlavné refinančné operácie 4,50 %
Jednodňové sterilizačné operácie 4,00 %
viac
Cestovné náhrady

Stravné v SR od 1.10.2023

Opatrenie č. 368/2023 Z. z. o sumách stravného

5 - 12 hodín

7,80 €

12 - 18 hodín

11,60 €

nad 18 hodín

17,40 €

Stravné v SR od 1.6.2023

Opatrenie č. 171/2023 Z. z. o sumách stravného

5 - 12 hodín 7,30 €
12 - 18 hodín 10,90 €
nad 18 hodín 16,40 €

 

ostatné
EDITOVATEĽNÉ TLAČIVÁ
VESTNÍKY MINISTERSTIEV
PREDPOVEĎ POČASIA